Últims dies per veure l’exposició “Cossos infralleus” d’Aïda Andrés Rodrigálvarez a la Fundació Arranz-Bravo

 

Arran de guanyar el Premi d’Arts Visuals Arranz-Bravo 2016, Aïda Andrés arriba a la Fundació Arranz-Bravo amb l’exposició “Cossos infralleus”. Aquesta mostra es presenta com la continuació del projecte antàrtic que Aïda va realitzar. En ella amplia i aprofundeix en els problemes artístics fonamentals que en van sorgir: noves sèries de paper policromat amb els matisos lumínics de la terra i atmosfera; grans escultures de paper, amotlladores dels espais essencials i abstractes que va divisar; i noves sèries de gravat, a partir dels accidents i sensacions que va l’Aïda va viure a l’Antàrtida.

Exposició 30 novembre 2017 _ 11 de febrer 2018

Més informació al web de la Fundació

 

El treball de Miquel Garcia (Beques 2016-2017) seleccionat en dues convocatòries

 

Miquel Garcia " Bit coin miner"

Miquel Garcia ” Bit coin miner”

En primer lloc, Miquel Garcia ha estat premiat a la convocatòria MOBILE WEEK, el Futur quotidià amb el projecte  “Blockchain”; una instal·lació que reprodueix el sistema de creació de Bitcoins per mitjà de bitcoin minners (processadors) connectats a la xarxa, que generen combinacions de dígits per a l’obtenció de la moneda.

“Blockchain” proposa repensar la idea de l’economia actual i imaginar noves possibilitats sobre la creació de sistemes econòmics i monedes descentralitzades. Sistemes que actuïn en diversos àmbits, local, nacional i internacional i que no estiguin subjectes a les decisions d’un nucli o banc emissor, així com a la fisicidad de l’objecte.”

Miquel Garcia. Assemblea 2.0

Miquel Garcia. Assemblea 2.0

Aquest projecte es podrà veure al DHub a partir del 15 de febrer 2018

En segon lloc, amb la convocatòria per a projectes i performances de Roca Umbert, en la modalitat de performance amb el projecte L’assemblea 3.0.