Aldo Urbano en el Gallery Weekend

 

Postal Aldo Urbano i Anna Dot

Dins del programa Composicions en el Gallery Weekend podrem veure, fins al 30 de setembre, “Torres Venecianes” . Una intervenció d’Anna Dot i Aldo Urbano basada en les nocions de còpia, mirall i reflex, on també es fa referència al panorama com una nova forma de visió, així com al fenomen de la llum en la seva dimensió física i simbòlica. Les torres

Torres Venecianas
Avinguda de la Reina Maria Cristina, Barcelona fins al 30 de setembre

Més informació

 

 

Yann Leto exposa Safari a IAACC Pablo Serrano

 

Safari, és una exposició produïda pel Govern d’Aragó, reuneix l’obra més recent de Yann Leto (Burdeos, 1979). L’exposició gira entorn al concepte de safari vist des de la característica heteridoxia de Leto, qui aprofita aquest assumpte per qüestionar al visitant com el colonialisme, la violència, el poder o les èlits socials i la capacitat d’influència de les mateixes. Un total de 23 obres, de les quals son díptics de gran format estructuren els tres àmbits de la mostra

Más información [ + ]

Yann Leto va guanyar el tercer premi en la cinquena edició del Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty 2018

 

Plecs, de Tura Sanz, itinerarà durant tot un any per les comarques de Girona

 

Plecs, de Tura Sanz Sanglas, és el projecte expositiu que configura la quinzena edició del cicle Exposicions Viatgeres de la Diputació de Girona.

Un plec és un conjunt de coses unides ordenadament o la part d’una cosa (especialment tela, paper, músculs), en què aquesta deixa d’estar estesa i es doblega o forma una ondulació. Sota aquest títol, Tura presenta un conjunt de coses –peces– a partir de les quals podem entreveure la relació entre el jo i el cos, i també com aquesta relació adquireix presència física en forma d’obra.

Tura Sanz va ser artista becada en l’edició 2016-2017.

 

Comença Sense Titol’18 a la Facultat de Belles Arts

Sense Títol’18 manté per un nou any consecutiu la tradició de mostrar una selecció qualificada de la darrera promoció d’alumnes de la Facultat de Belles Arts.

Aquesta mostra reuneix inquietuds, recerques i exploracions en els llenguatges de l’art que cada alumne ha desenvolupat en el tram final dels seus estudis de llicenciatura, fent un ús obert i polivalent dels mitjans emprats per posar en diàleg reflexions i inquietuds intel·lectuals de darrera hora, fins a convertir-les en les remarcables propostes que presentem.

Els espais expositius del centre acullen el degree show, que es desplega en tot l’àmbit de la facultat i configura, així, una extensa mostra amb obres que han estat escollides pels mateixos professors dels alumnes que van finalitzar els estudis el curs passat, com una manera de destacar-ne els millors treballs i de donar-los a conèixer en un context acurat. El fons patrimonial de la UB, PATRIM, es nodreix de les adquisicions escollides entre les obres exposades.

Coordinada pel Vicedeganat de Cultura, amb la implicació de tots els departaments, l’exposició de final de carrera constitueix l’eix d’una sèrie d’activitats culturals que hi giren al voltant, amb la finalitat de promoure un inici de curs actiu i una aportació d’interès pel sector cultural de la ciutat.

Per a més informació