Inici > Notícies > MC > KEPA GARRAZA GUANYA EL PREMI DE PINTURA INTERNACIONAL GUASCH CORANTY (bonart)

KEPA GARRAZA GUANYA EL PREMI DE PINTURA INTERNACIONAL GUASCH CORANTY (bonart)

14/07/2013

Kepa Garraza Álvarez amb l’obra Acción de asalto al arte núm. 16, Londres 2010 ha guanyat el Premi de Pintura Internacional 2012 de laFundació Guasch Coranty. El jurat ha decidit d’entre les 42 obres escollides en la primera fase de selecció. Garraza ha guanyat 25.000 euros. El segon premi ha estat per Damià Vives Infant que ha aconseguit 8.000 euros i una estrada gratuïta de tres mesos en un taller/habitatge del Piramidon Centre d’Art Contemporani. El tercer premi, també de 8.000 euros i estada de tres mesos a Piramidon ha estat per Manuel Antonio Domínguez Gómez. Hi ha hagut mencions d’honor per Florencia Levy i Izabela Kowalczyk.

El jurat del premi ha estat format per Teresa Badia, Joan Fontcuberta,  Albert Gonzalo, Xavier Grau i Susana Solano. Les 42 obres dels artistes seleccionats seran exposades al Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat del 14 de juny fins al 29 de juliol 2012. El dia de l’inauguració es lliuraran els premis.

En el segon i tercer premis d’enguany s’ha afegit una estada de tres mesos al Piramidon Centre d’Art Contemporani, com a resultat de la proposta d’aquest darrer i per l’acord d’ambdues entitats. Es considera interessant poder oferir als artistes guanyadors dels premis la possibilitat afegida de treballar a Barcelona disposant de l’infraestructura que ofereixPiramidon.

A la imatge, “Acción de asalto al arte núm. 16″, obra guanyadora de Kepa Garraza.

Enllaç original bonart

Etiquetas: bonart premsa pintura 2012 piramidon

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos