Acte de lliurament Beques per a la Creació Artística Guasch Coranty

1/12/2015

 Lliurament_beques.jpg


ANDRÉS RODRIGÁLVAREZ, Aïda amb "Tomar el pulso al mundo en línea recta imaginaria"La proposta resideix en el coneixement de com de sensible és la Terra i com registra aquests canvis provocats per l'acció humana. Per aquesta raó l'artista proposa la traslació de variables ambientals presents només en el lloc de destí, la base de Marambio, acompanyades de la narració formada per un conjunt de dades científiques. Pretèn a més, unir dos registres del nostre entorn molt diferents: el registre artístic i el científic.

GIL CÁSEDAS, Alberto amb "White Impasse". Aquest projecte explora aquelles situacions on el temps mort, suspès o perdut adquireix protagonisme a través del blanc i la fòbia amb què aquest pot produir quan ens enfrontem a ell.

KOCHANSKA, Gertruda amb "Every Black Pixel is an Echo of a White pixel"
Una continuació de la recerca de la forma de redimensionar la supremacia de la representació com vector de normalitat i subratllar el potencial de suport com conductor inconvenient d'afecte. L'epicentre del projecte és el factor humà com activador d'una inconveniència que vol visualitzar allò invisible de la "bellesa d'un problema social"
El camp d'investigació és la distància semàntica entre el concepte semàntic del llenguatge humà i del llenguate d'un sistema operatiu.


PERESSINI, Ayelen investigació sobre la relació que existeix entre l'escultura i l'arquitectura: i la forma en la que al llarg de la història i fins als nostres dies, ambdues disciplines s'han relacionat, retro-alimentat i beneficiat mútuament. Aquesta investigació parteix d'arrel del seu profund interès per aquelles propostes que trobant-se "in between" pertanyen tant a l'àmbit artístic com a l'arquitectònic.

 

Les BEQUES PER A LA CREACIÓ ARTÍSTICA són anuals i tenen com a objectiu ajudar i incentivar els projectes de creació i investigació dels estudiants de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona que hagin superat un mínim de crèdits de Grau o estiguin inscrits en els programes oficials de Postgrau.

Convocatòria

D’ençà que es va inaugurar la nova seu de la Fundació a la Facultat de Belles Arts el 14 de maig de 2001, va començar una nova etapa, endegada gràcies a l’esforç del degà de la Facultat en aquell moment, Dr. Pere Falcó i enfortida pels equips de deganat liderats pel Dr. Josep Cerdà, la Dra. Teresa Blanch i en l'actualitat Dr. Salvador Garcia Fortes.

S’ha organitzat un total de 15 convocatòries de beques i ajuts amb l'adjudicació de 56 beques.

Cada any, des del Patronat de la Fundació es fa un gran esforç per conformar una Comissió Avaluadora plural i multidisciplinar integrada per cinc membres vinculats a la Facultat de Belles Arts:

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos