Agenda Artistes #8

20/05/2016

Iniciem una col·laboració amb el Premi de Fotografia que organitza l'Institut de Recerca de l'Aigua de la Universitat de Barcelona
Premi de Fotografia Institut de Recerca de l'Aigua

Ja es troben publicades les Bases per a la participació al Premi de Fotografia de l'Institut de Recerca de l'Aigua (IdRA) “Visions entorn de l’Aigua” en la seva edició de l’any 2016.

La Fundació Guasch Coranty col·labora amb l’Institut de Recerca de l’Aigua (IdRA) oferint la seva infraestructura i logística en la recollida de les imatges i en la seva tramesa a l’Institut.

Al concurs poden participar els alumnes matriculats a qualsevol ensenyament de la Universitat de Barcelona el curs acadèmic 2015/2016.

Consulta les bases!

El col·lectiu Señor Cifrían continua la seva estada a Piramidón, Centre d'Art Contemporani.

Seór Cifrián a Piramidón Centre d'Art Contemporani. Foto: Piramidón

Segueix de prop el treball que Señor Cifrián desenvolupa a Piramidón. Com a segon premi en Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty 2015, Esther i Carmen van venir a Barcelona per gaudir d'una estada de 3 mesos als tallers de Piramidón.

 

 

Alby Álamo va inaugurar Perfect 10 al Centro de Arte la Regenta.Perfect 20 Alby Álamo

Fins el 9 de juliol el Centro de Arte la Refenta acollirà l'exposició Perfect 10, una mostra formada per vàries instal·lacions que combinen fotografia, vídeo i pintura, Una serie artística que pretén plasmar la influència dels errors informàtics en la creació artística.

La muestra, formada por varias instalaciones que combinan fotografía, vídeo y pintura, toma la imagen del deporte como ideal simbólico en un mundo competitivo.

 

 

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos