Agenda artistes #9

27/05/2016

L'artista becada, Ayelen Peressini presenta una instal·lació site-specific pensada per l'espai Fabra i Coats.   

 

ayelenperessinimeasurefabra.jpg

Sant Andreu Contemporani està de celebració. Aquest divendres 27 de maig realitzarà  l'entrega de premis del Concurs d'Arts Viuals Premi Miquel Casablancas 2016 i inaugurarà l'exposició Col·lectiva Do you Believe?.

Les artistes Ayelen Peressini (Beques 15/16) i Marla Jacarilla són dues de les artistes convidades que, com participants en ell programa de residències del 2015, presentaran els seus treballs a la Fabra i Coats. 

Ayelen busca experimentar i explorar l'espai immediat. D'aquesta manera, suggereix una pràctica creativa que permeti la comprensió i la definició dels espais específics en què vivim ; la forma en què els construïm, percebem i ens relacionem amb ells. Durant la seva residència a Sant Andreu Contemporani, Ayelen proposà desenvolupar una intervenció site - specific / instal·lació escultòrica que permeti re examinar, redefinir o reconstruir l'entorn.

721d0bc3d5173fb6363d8be82172634f.388.0.0.0.0.100.jpg

Marla Jacarilla, presenta La disección de lo perdurable, un projecte que forma part de la sèrie " Anotaciones para una eiségesis". A través de la pràctica del vídeo, i partint de dues novel·les de Marguerite Duras -L’amant (1984) i L’amant de la xinesa del nord (1991), reflexiona sobre les limitacions i incapacitats de la memòria.   

 

 

El projecte Tan a prop, tan lluny de Júlia Farran (Beques 2014-2015) s'exposarà per primer cop al barri de la Mina

Amb motiu de la Setmana Cultural del barri de La Mina, el projecte becat Tan a prop, tany lluny, s'exposarà a la Sala Pinós-Miralles el proper dimarts 31 de maig 2016. El treball de Júlia Farran, indaga en els factors i els components de les desigualtats de classe, enfrontant i alhora apropant realitats totalment oposades com a conseqüència de l'estratificació social causada per les relacions de poder.

"Existeixen fronteres polítiques (reconegudes o no per la comunitat internacional) i fronteres naturals marcades per accidents geogràfics, però també fronteres invisibles. Aquestes últimes són fronteres que, malgrat ser franquejables sense necessitat de visat, existeixen en l’imaginari col·lectiu i són tan o més significatives que les anteriors."

 

Stumps de  Pablo Lerma (Beques 13/14) ja estat seleccionada per la mostra Auto Edit II. Llenguatges plàstics i autoedició. Pablo Lerma

flyer.jpg

La mostra recull més de 200 obres de creadors individuals i col·lectius que han optat per autoeditar les seves propostes artístiques com una forma de difusió cultural, més enllà dels circuits editorials, acadèmics i institucionals més clàssics. La mostra es podrà veure fins al 30 de juny a  Centro de arte contemporáneo Huarte.

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos