#AgendaArtistes Novetats sobre l'artista Ayelen Peressini (Beques 2015-2016)

23/06/2017

Bombon projects presenta Ayelen Peressini a La Scala Showroom

Durant els mesos de juliol i agost Bombon projects presenta una intervenció d’Ayelen Peressini a La Scala Showroom, un espai situat al poble de Sant Martí Vell.


Ayelen Peressini proposa una pràctica artística que navega entre l’escultura, el disseny i l’arquitectura per a fixar-se en l’espai que habitem i la manera en com el construïm, el percebem i ens relacionem amb ell. Les seves escultures generen expressions espacials que permeten redefinir espais i reinterpretar-los. En aquest cas, l’espai d’experimentació serà entre els murs d’una masia del s.XVIII.

Més informació

ayelenperessinimeasurefabra.jpg

Ayelen Peressini, artista guanyadora d'una de les convocatòries de Walk and Talk 2017 

Walk and Talk és un festival d'arttd'arts que estimula la creació en el context cultural i geogràfic concret de les Açores. Des de les arts visuals, passant per les arts escèniques, l'arquitectura, el disseny, la música o el vídeo. Més que un festival, Walk & Talk és una plataforma que fomenta la creació artística en diàleg permanent amb el territori, la cultura i la comunitat d'Azores. Funciona en una xarxa de coproducció amb altres estructures de programació, promou un entorn favorable a l'intercanvi i la co-creació de continguts universals, generats des de les Açores per compartir amb el món.

 

En aquest context, Ayelen Peressini, com a guanyadora de la Convocatòria, participarà en el circuit d'art públic entre el 14 i 29 de juliol.

 


2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos