Convocatòria oberta: Beques per a la Creació Artística 2016-2017

13/05/2016

La Fundació Guasch Coranty aprova la convocatòria Beques per a la creació artística 2016-2017 i les corresponents bases que s’exposen a continuació, amb la finalitat de promoure, estimular i difondre les arts visuals i de creació, en totes les disciplines i modalitats contemplades en els graus de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Aquestes beques són de caràcter individual, tot i que els projectes poden ser realitzats per un col·lectiu. En aquest darrer cas, tots els membres del col·lectiu hauran de complir els mateixos requisits. S’atorgarà un màxim de quatre beques de 9.000 € cadascuna per tal que, en el transcurs d’onze mesos a partir de l’adjudicació, cada becat/da desenvolupi el projecte de recerca i experimentació artística presentat.

Per veure i descarregar-vos les bases AQUÍ

En la convocatòria d'enguany, presentem sessions de consulta oberta a la Fundació Guasch Coranty, pensades per assessorar a qui es vulgui presentar a la convocatòria: 18 de maig, 29 de juny, 20 de juliol, 21 de setembre, de 10 a 13h,  a la seu de la Fundació Guasch Coranty.


2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos