Inauguració Exposició Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty

9/06/2015

Invitació exposició Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty arriba amb energies renovades a la seva quarta edició, la primera amb periodicitat triennal.
233 artistes de 26 països, menors de quaranta anys i amb estudis en Belles Arts o equivalents, s’han presentat a la convocatòria de 2015 i entre els quals el jurat ha seleccionat 40, i atorgat tres premis i una menció d’honor.

La col·laboració iniciada l’any 2012 entre la Fundació Privada d’Art Guasch Coranty i la Piramidon Centre d’Art Contemporani es manté i reforça, amb l’oferiment als artistes premiats amb el segon i tercer guardó d’una estada de tres mesos a les seves instal·lacions.

Des de l’inici, la Ciutat de l’Hospitalet de Llobregat ha fet possible un dels moments fonamentals per a la visibilitat del Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty: l’exposició de les obres seleccionades i premiades al Centre d’Art Tecla Sala.

El Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty neix de la voluntat compartida per Francesc Guasch i Emília Coranty, transferida a la Fundació que van crear i que porta el seu nom. Les persones i les entitats que han format part del seu Patronat, fidels als objectius de la Fundació, edició rere edició, han aconseguit que sigui una realitat.

 

Centre d'Art Tecla Sala

Inauguració: Dijous 25 de juny a les 19:30h

Exposició oberta fins al 26 de juliol de 2015

Més informació [+]

 

 

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos