Javier Arbizu Guanya el Premi de Pintura Internacional Guasch Coranty 2015

22/04/2015

Javier Arbizu Martínez amb l’obra Sense Títol  ha guanyat el Premi de Pintura Internacional 2015 de la Fundació Guasch Coranty. El jurat ha decidit d’entre les 40 obres escollides en la primera fase de selecció. Arbizu ha guanyat 25.000 euros. El segon premi ha estat per Esther Señor García , del col·lectiu Señor Cifrián que ha aconseguit 8.000 euros i una estada gratuïta de tres mesos en un taller/habitatge del Piramidon Centre d’Art Contemporani. El tercer premi, també de 8.000 euros i estada de tres mesos a Piramidon ha estat per Alberto Gil Cásedas. Hi ha hagut una menció d’honor per Imma Ávalos Marqués (Alicia Kopf)

El jurat del premi ha estat format per Teresa Badia, Joan Fontcuberta, Alicia Vela, Xavier Grau i Susana Solano. Les 40 obres dels artistes seleccionats seran exposades al Centre d’Art Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat del 25 de juny fins al 29 de juliol 2015. El dia de l’inauguració es lliuraran els premis.

En el segon i tercer premi s'inclou una estada de tres mesos al Piramidon Centre d'Art Contemporani, fruit de l'acord d'ambdues entitats. Des de la Fundació Guasch Coranty creiem que és interessant poder oferir als artistes guanyadors dels nostres premis la possibilitat afegida de treballar en la nostra ciutat disposant de la infraestructura que ofereix Piramidon.

PRIMER PREMI:

Javier Arbizu. Sense títol

72ppp_Primer_Premi_Arbizu_Javier.jpg

 

SEGON PREMI:

Señor Cifrián. Dibujos de humo #políptico

72ppp_Segon_Premi_SENOR_Cifrain.jpg

TERCER PREMI

Alberto Gil "83'27". Uso de los signos ortográficos. Punto/Coma/Punto y coma.

72ppp_Tercer_Premi.jpg

MENCIÓ D'HONOR:

Alicia Kopf Sense títol

72_ppp_Mencio_dhonor_Avalos_Inma_ALICIA_KOPF.jpg

 

ACTA_Guanyadors_PPI_2015.pdf

2012 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos