DAMIÀ VIVES INAUGURA BEYOND THE LINE A LA GALERIA L&B CONTEMPORARY ART (BARCELONA) 

Transit Damia Vives

Damià Vives (2n al Premi de Pintura Internacional 2012) presenta, el dijous 6 d’abril a les 19h
Beyond the line, una exposició con els registres temporals del moviment i del só són els protagonistes a través de dibuixos, escultures, i instal·lacions.

Em considero un recol·lector de signes latents de la realitat focalitzats en conductes, pautes i hàbits socials que són fruit de l’observació. A partir d’aquesta es desenvolupa un treball metòdic, automatitzat, sistematitzat i depurat. Per això, faig ús de la línia com a mitjà d’expressió gràfica. La meva obra és una traducció de la infor- mació, però també és un inventari o un arxiu.

L’exposició romandrà oberta del 6 d’abril al 12 de maig del 2017 a la Galería L&B contemporary art C/Àlaba 58, Barcelona (M Bogatell)

ALDO URBANO, PRESENTA EL COMIC-BOOK UN BOSQUE CUYO INCENDIO SE HA EXTINGUIDO

Un bosque cuto incendio se ha extinguido. Aldo Urbano

Emmarcat en la col·laboració entre el Centre d’Art la Panera i la Sala d’Art jove durant el 2016, Aldo Urbano narra el viatge d’un artista a través de diferents estadis, en una espiral interna de deteriorament irreversible. Les pàgines d’aquesta publicació estan carregades de cinisme i psicodèlia, i és a través d’elles on comencen a succeir-se aquestes transformacions del personatge.

Ja pots adquirir la publicació a través d’aquesta plataforma.

ALBERTO GIL CÁSEDAS PARTICIPA A CIUTAT SUBTERRANIA 04 AL CCCB

Captura_de_pantalla_2017-03-24_a_las_11.31.13.png

Del 4 fins al 19 d’abril, podreu veure al CCCB l’exposició Ciutat Subterrània, una exposició col·lectiva dels treballs produïts durant el període de residència dels artistes amb el Teatre Clavé de Tordera. El projecte, que s’ha dut a terme en els últims mesos, és la quarta edició d’aquesta convocatòria que va néixer en el si de la Fundació Teatre Clavé amb la col·laboració de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona (UB) i amb el suport del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).