La Comissió avaluadora de les Beques per a la Creació Artística 2017-2018 formada per Rafel Griera, Josep Mata, Raquel Pelta, Susana Solano i Jacobo Sucari Ameller, ha dut a terme, a la seu de la Fundació Guasch Coranty, la selecció dels 4 projectes de recerca i experimentació que es desenvoluparan fins al desembre del 2018.  En l’edició d’enguany s’han presentat 45 propostes realitzades per alumnes de màster oficial, últim curs de grau i doctorat, respectivament.

Després de valorar els treballs presentats la Comissió Avaluadora ha seleccionat els següents:

  • Levantamiento de una isla de –Valentina Alvarado Mato
  • El futuro de Sara Agudo Millan
  • Soportar el paisaje de Josefina Valenzuela Reymond
  • Proyectos para nuevas montañas de Mercedes Pimiento Moral

Cada any, la Fundació Guasch Coranty lliura quatre beques dotades amb 9.000 € per a que en el transcurs d’onze mesos, cada becat desenvolupi el treball de recerca i experimentació artística presentat. Les beques tenen la finalitat de promoure, estimular i difondre les arts visuals i de creació, en totes les disciplines i modalitats, dels ensenyaments de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Properament el Patronat de la Fundació es reunirà per fer el lliurament de les beques, en un acte públic a la sala de juntes del Rectorat.

Comissió Avaluadora Beques 2017 2018